fbpx
7.4 C
Athens
Friday, February 17, 2023

A Greek speaking blog for gadget enthusiasts!

Sony SRS-ZR5 All-In-One ασύρματο ηχείο

SonySRSZR5WifiSpeaker
SonySRSZR5WifiSpeaker

Ο Ιαπωνικός κολοσσός Sony, είναι πάντοτε στο προσκήνιο. Το Playstation συνεχίζει με απίστευτες πωλήσεις, το δε VR είναι ίσως η πιο προσιτή λύση για gaming. Προφανώς οι τηλεοράσεις της το ίδιο, ειδικά τώρα που έχουν και android tv.  Ομώς μην ξεχνάμε ότι ξεκίνησε με τον ήχο, με τα περίφημα walkman (εκτός των άλλων)

Με το Sony SRS-ZR5 All-In-One, η εταιρία εμπλουτίζει την γκάμα των consumer electronics της, με αυτό το ασύρματο ηχείο. Διαθέτει διπλά passive radiator, που λειτουργούν παράλληλα με το γούφερ και ανταποκρίνονται στην κίνηση του αέρα μέσω του ηχείου.

Επίσης, δημιουργεί χώρο στο περίβλημα των ηχείων, επιτρέποντας τη ροή περισσότερου αέρα για εντυπωσιακό ήχο. Με το application του, ομαδοποιεί εύκολα τις συσκευές μουσικής της Sony. Σας επιτρέπει να κάνετε streaming από διάφορες πηγές στα ηχεία σας ZR5. Με το ενσωματωμένο Chromecast και το Spotify Connect, μπορείτε εύκολα να έχετε πρόσβαση σε μουσική, ραδιόφωνο και podcasts.

Επίσης μπορείτε να μεταφέρετε από το smartphone, το PC ή τις διάφορες υπηρεσίες μουσικής σας, σε διαφορετικά δωμάτια σε όλο το σπίτι. Γενικότερα πριν την Sonos και την Amazon Alexa, οι υλοποιήσεις “multiroom speaker” είχαν προβλήματα συγχρονισμού και ποιότητας. Τώρα όλη η αγορά πηγαίνει προς το Multiroom οπότε με το ZR5 η Sony δεν θελει να μείνει εκτός.

Εκτός αυτού, το ZR5 είναι συμβατό με το Google Home, οπότε μπορείτε να ελέγξετε το ηχείο με τη φωνή σας. Τέλος, συνδυάστε δύο ηχεία ZR5 για να δοκιμάσετε τον κλασικό στερεοφωνικό ήχο surround!

Σίγουρα στα $199,99 απο το Official site δεν το λές και φθηνό ηχείο …αλλά πληρώνεις το brand και την ποιότητα. Επίσης πληρώνεις και το integration με Google Home καθώς και το multiroom speaker.

Επίσης να υπενθυμήσουμε οτι υπάρχει και η λύση της Sonos με το One και integration με Amazon Alexa, για όσους έχουν ή θέλουν να επενδύσουν σε αυτό το οικοσύστημα.

Απο Ευρώπη μπορείς να το πάρεις για €166,79 απο εδώ.20

Oregami FIT – Σύστημα οργάνωσης αποσκευών

Αλλάξτε τον τρόπο με τον οποίο ταξιδεύετε με το σύστημα οργάνωσης αποσκευών Oregami FIT. Συμβατό με τις δικές σας αποσκευές, αυτός ο διοργανωτής ταξιδιών κάνει την συσκευασία εύκολη υπόθεση. Διατίθεται σε τρία μεγέθη, το Oregami FIT λειτουργεί με τα πιο δημοφιλή μεγέθη αποσκευών από γνωστά εμπορικά σήματα.

Ομοίως, το FIT 2.0 είναι κατάλληλο για μικρές σακούλες μεταφοράς, ενώ το FIT 3.0 λειτουργεί με τις περισσότερες τσάντες μεταφοράς. Το FIT 4.0 προσφέρει ιδανική εφαρμογή για πολλές μεγάλες τσάντες duffel. Επιπλέον, το σύστημα οργάνωσης αποσκευών σας επιτρέπει να βλέπετε και να έχετε πρόσβαση στα πράγματά σας αμέσως.

Απλά τραβήξτε την κόκκινη λαβή για να αναδιπλώσετε τον οργανωτή σε μια στιγμή και να τον αποθηκεύσετε στις αποσκευές σας. Αφού φτάσετε, απλώς σηκώστε τους δίσκους και ανοίξτε τους ξανά τραβώντας την πράσινη λαβή. Με τον ευέλικτο σχεδιασμό του, μπορείτε να αφαιρέσετε έναν ή περισσότερους δίσκους ή να συμπτύξετε το Oregami FIT ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Οι τιμές ξεκινούν απο $79,99 ανάλογα το μοντέλο. Μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Anker PowerPort PD 2 – Φορτιστής υψηλής ταχύτητας

Ο φορτιστής υψηλής ταχύτητας Anker PowerPort PD 2 είναι μικρός αλλά ισχυρός. Αυτός ο φορητός φορτιστής έχει θύρα USB-C και θύρα USB-A. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να φορίσετε σχεδόν όλες τις συσκευές σας.

Και επειδή είναι τόσο μικρός, μπορείτε εύκολα να τον πάρετε μαζί σας στην τσάντα ή την τσέπη σας. Ο Anker βελτιστοποίησε το φορτιστή PD 2 για τα πιο πρόσφατα iPhones, έτσι ώστε η έξοδος USB-C να είναι 18 watts. Επιπλέον, ο φορητός αυτός φορτιστής χρησιμοποιεί την τεχνολογία PowerIQ και Power Delivery.

Εξαιτίας αυτού, ο φορτιστής είναι σε θέση να φορτίσει πλήρως ένα iPhone X, σε μόλις δύο ώρες. Όχι μόνο αυτό, αλλά μπορεί επίσης να παρέχει υψηλής ταχύτητας φόρτιση πολλών συσκευών. Και αν χρειάζεστε περισσότερες από μία συσκευές τη φορά, αυτό δεν είναι πρόβλημα. Συνδέστε τις συσκευές και στις δύο θύρες ταυτόχρονα και μπορείτε να φορτίσετε δύο πράγματα ταυτόχρονα. Αυτός είναι ο τέλειος φορτιστής για τις επόμενες διακοπές σας!

Η τιμή του PowerPort είναι στα $21,94 απο το επίσημο site.

AliveCor – EKG (Ηλεκτροκαρδιογράφημα) για όλους!

Απο την στιγμή που η Apple λάνσαρε στην αγορά το Apple Watch με ECG η EKG (Ηλεκτροκαρδιογράφημα), άρχισε ένα νέο trend στην αγορά των wearables. Στην ουσία υπήρχαν διάφορα gadget και πιο πρίν σε προσιτές τιμές η σε πιο ακριβούτσικες εκδόσεις. Τώρα όμως οι εταιρίες, όπως η AliveCor με το KardiaMobile, προσπαθούν να φέρουν στην αγορά χρήσιμα smartwatch η άλλα wearable με αυτήν την λειτουργία.

Το KardiaMobile της AliveCor, είναι μια συσκευή που σας κάνει ηλεκτροκαρδιογράφημα οπουδήποτε! Το KardiaMobile είναι το πιο κλινικά επικυρωμένο προσωπικό EKG στον κόσμο. Μπορείτε να πάρετε ένα EKG ιατρικής ποιότητας σε μόλις 30 δευτερόλεπτα. Απλά ανοίξτε την εφαρμογή Kardia στο smartphone σας, τοποθετήστε τα δάχτυλά σας στα ηλεκτρόδια και δείτε τα αποτελέσματα αμέσως.

Έχει πάρεια άδεια απο το Αμερικάνικο FDA και μπορεί να ανιχνεύσει τις 3 πιο συνηθισμένες καρδιακές αρρυθμίες.

Μπορεί να γίνει δικό σας μόνο με $89 απο εδώ.

RAVPower FileHub – Πολυεργαλείο για τα ταξίδια σας!

Το καλοκαίρι είναι εδω. Το φυσιολογικό είναι να θέλετε να βγάλετε πολλές φωτογραφίες και βίντεο. Τα πιο συνηθισμένα “εργαλεία” για να το πράξετε είναι σίγουρο το κινητό σας και μια φωτογραφική μηχανή που βγάζει και βίντεο. Το μόνο σίγουρο σε μια εποχή που παίζουν αναλύσεις 4k σε consumer προϊόντα είναι ότι χρειάζεστε αποθηκευτικό χώρο.

Το RAVPower FileHub έρχεται να καλύψει αυτή σας την ανάγκη αλλά δεν σταματάει εκεί. Είναι μια 4-in-1 multimedia συσκευή. Σας επιτρέπει να συνδεθείτε ασύρματα στο ίδιο αποθηκευτικό χώρο με το iPad σας για παράδειγμα και να κάνετε επεξεργασία μιας φωτογραφίας. Έπειτα μπορείτε να τα αντιγράψετε στο χώρο αποθήκευσης του FileHub και να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτά από το laptop σας.

Επίσης έχει υποδοχή για κάρτες SD και συγκεκριμένα SD/SDHC/SDXC μέχρι 256GB. Εκτός αυτού, μετατρέπει άμεσα ένα ενσύρματο δίκτυο σε ασύρματο με εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες έως και 433 Mbps Wi-Fi σε 802.11ac και 300 Mbps σε σύνδεση 802.11n.

Προσφέρει επίσης πρόσθετα χαρακτηριστικά όπως one key backup, για να μεταφέρετε αρχεία από μια κάρτα SD σε φορητό σκληρό δίσκο.

Μπορείτε επίσης να συνδέσετε έως και 5 κινητές συσκευές ταυτόχρονα, επιτρέποντάς σας να κάνετε streaming media από τις μονάδες SD ή USB ή να μοιράζεστε αρχεία απευθείας μεταξύ δύο διαφορετικών συσκευών αποθήκευσης.
Υποστηρίζονται τόσο συσκευές Android όσο και συσκευές IOS.

Επίσης εκτός απο wifi 2.4GHz/5GHz, λειτουργεί και σαν powerbank διαθέτωντας μια μπαταρία 6000mah.

Η συσκευή αποσπά πολύ καλές κριτικές και μπορείτε να την βρείτε στο Amazon.de για €55.

Blitzwolf BW-RC1 Mini Smart Universal IR Remote controller

BlitzWolf BW-RC1

Η Blitzwolf είναι μια γνωστή εταιρία που προσφέρει διάφορα προϊόντα τεχνολογίας. Το Universal Smart IR είναι ένα hub που σας δίνει την δυνατότητα να ελεγχετε μέσω wifi όλες τις συσκευές υπερύθρων που διαθέτετε.

Άρα εν ολίγοις ελέγχει τηλεόραση, Home cinema , air condition κτλ. Επίσης η συσκευή συνεργάζεται με Amazon Alexa. Έχει την δυνατότητα ελέγχου συσκευών σε 360 μοίρες.

Η Blitzwolf σαν εταιρία κατασκευάζει φορτιστές, power banks, bluetooth ακουστικά, projectors, έξυπνες πρίζες, λάμπες και πολλά ακόμη . Η συγκεκριμένη συσκευή με συνδυασμό με Alexa, κάνει όλες αυτές τις συσκευές smart και μάλιστα σε εξαιρετική τιμή.

Το Hub φορτίζει με θύρα Micro usb . Μπορεί να γίνει δικό σας μόνο €13,60 απο εδώ.

error: Content is protected !!