Το καλοκαίρι πέρασε αλλά ταξίδια θα κάνουμε, σωστά;. Το φυσιολογικό είναι να θέλετε να βγάλετε πολλές φωτογραφίες και βίντεο. Τα πιο συνηθισμένα “εργαλεία” για να το πράξετε είναι σίγουρο το κινητό σας και μια φωτογραφική μηχανή που βγάζει και βίντεο. Το μόνο σίγουρο σε μια εποχή που παίζουν αναλύσεις 4k σε consumer προϊόντα είναι ότι χρειάζεστε αποθηκευτικό χώρο.

Το RAVPower FileHub έρχεται να καλύψει αυτή σας την ανάγκη αλλά δεν σταματάει εκεί. Είναι μια 4-in-1 multimedia συσκευή. Σας επιτρέπει να συνδεθείτε ασύρματα στο ίδιο αποθηκευτικό χώρο με το iPad σας για παράδειγμα και να κάνετε επεξεργασία μιας φωτογραφίας. Έπειτα μπορείτε να τα αντιγράψετε στο χώρο αποθήκευσης του FileHub και να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτά από το laptop σας.

Επίσης έχει υποδοχή για κάρτες SD και συγκεκριμένα SD/SDHC/SDXC μέχρι 256GB. Εκτός αυτού, μετατρέπει άμεσα ένα ενσύρματο δίκτυο σε ασύρματο με εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες έως και 433 Mbps Wi-Fi σε 802.11ac και 300 Mbps σε σύνδεση 802.11n.

Προσφέρει επίσης πρόσθετα χαρακτηριστικά όπως one key backup, για να μεταφέρετε αρχεία από μια κάρτα SD σε φορητό σκληρό δίσκο.

Μπορείτε επίσης να συνδέσετε έως και 5 κινητές συσκευές ταυτόχρονα, επιτρέποντάς σας να κάνετε streaming media από τις μονάδες SD ή USB ή να μοιράζεστε αρχεία απευθείας μεταξύ δύο διαφορετικών συσκευών αποθήκευσης.
Υποστηρίζονται τόσο συσκευές Android όσο και συσκευές IOS.

Επίσης εκτός απο wifi 2.4GHz/5GHz, λειτουργεί και σαν powerbank διαθέτωντας μια μπαταρία 6000mah.

Η συσκευή αποσπά πολύ καλές κριτικές και μπορείτε να την βρείτε στο Amazon.de για €60.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.