Τρώτε άνετα οπουδήποτε όταν έχετε το UCO 5-Piece Bamboo Elements Mess Kit. Συνδυάζοντας ένα μπολ με ένα καπάκι και ένα σετ εργαλείων Switch Spork, αυτό το all-in-one σχέδιο έχει όλα όσα χρειάζεστε.

Τα σκεύη μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωριστά ή συνδυασμένα για να σχηματίσουν ένα μακρύ κουτάλι ή ένα πιρούνι, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε οποιοδήποτε γεύμα. Το μη πλαστικό κιβώτιο Mess είναι κατασκευασμένο από 90% φυσικά υλικά, εκ των οποίων το 75% είναι ίνες μπαμπού.

Ολοκληρωμένες με λαβές για επιπλέον πιάσιμο, οι ιμάντες και οι οπές στο Spork κρατούν τα πάντα μαζί. Απόλυτα στεγανές, το Mess Kit διατηρεί το φαγητό σας σφραγισμένο καλά. Επιπλέον, ο σχεδιασμός αυτός είναι ιδανικός για μαγείρεμα instant noodles ή για να διατηρείτε το φαγητό σας ζεστό, ενώ είστε στο κάμπινγκ για να φάτε με θέα.

Όταν δεν είναι σε χρήση, τα πάντα συναρμολογούνται το ένα πίσω από το άλλο. Μπορείτε να συνδέσετε με τα εργαλεία σας ή ένα καραμπίνερ. Σχεδιασμένο για να διαρκέσει, το Mess Kit έρχεται με εγγύηση lifetime.

Θα γίνει δικό σας με $20.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.