Επειδή όλες οι απλές συσκευές όπως η οδοντόβουρτσα έχουν γίνει ηλεκτρικές και έξυπνες, καταλαβαίνουμε όλοι πόσο σημαντική είναι η κατανάλωση ρεύματος και οι μπαταρίες.

Η Be είναι μια έξυπνη οδοντόβουρτσα χωρίς μπαταρίες. Οικολογική και φθηνή αυτή η οδοντόβουρτσα παίρνει τη δύναμή της από εσάς. Η οδοντόβουρτσα χρησιμοποιεί κινητική ενέργεια για να τροφοδοτήσει την οδοντόβουρτσα. Στη βάση είναι ένα κομψό και εργονομικό κουμπί.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το περιστρέψετε. Μοιάζει πολύ με παιχνίδ. Η οδοντόβουρτσα απαιτεί δύο πλήρεις περιστροφές για να σας δώσει 80.000 βουρτσίσματα.

Επιπλέον, η κεφαλή χρησιμοποιεί έναν αισθητήρα πίεσης για να σας προσφέρει το βέλτιστο καθαρισμό ενώ εξακολουθεί να είναι ήπια. Η οδοντόβουρτσα δεν εξοικονομεί μόνο ενέργεια. Είναι επίσης απόλυτα βιώσιμη και κατασκευασμένη από 100% ανακυκλώσιμα υλικά. Ακόμα και οι βούρτσες είναι βιοδιασπώμενες. Μιλώντας για αυτές, οι τρίχες Binchotan έχουν την τέλεια πυκνότητα για το τρίψιμο των δοντιών σας μέχρι να είναι ολόλευκα.

Η Be ξεκίνησε σαν επιτυχημένο Kickstarter campaign και έπειτα πήγε και στο Indiegogo.

Η τιμή της γύρω στα $49. Το θέμα είναι οτι το βιντεο τους στο Kickstarter ήταν fake οπότε προχώρησαν σε απολογία μέσω ενός βίντεο. Η παραγωγή συνεχίζεται.Όταν υπάρχει κάτι νεότερο θα υπάρχει update εδώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.