Στις μέρες μας, τα ρομπότ είναι παντού. Σκούπες ρομπότ όπως η Roomba έχουν ουσιαστικά αναθέσει σε τρίτους την έννοια της ηλεκτρικής σκούπας.

Η Alfawise S60 υπόσχεται να αυτοματοποιήσει την κουραστική δουλειά του καθαρισμού παραθύρων. Σήμερα, μιλάμε για το Alfawise S60 ρομπότ καθαρισμού παραθύρων που καθαρίζει το σκονισμένα παράθυρα.

Το Alfawise S60 ρομπότ καθαρισμού παραθύρων έρχεται με μαξιλαράκια μικροϊνών που μπορούν να γυαλίζουν αποτελεσματικά την επιφάνεια γυαλιού, καθαρίζουν το λεκέ με λάδι και το χώμα πεντακάθαρα.

Αυτό το προϊόν έχει ως στόχο να κρατήσει το παράθυρό σας καθαρό σε σχεδόν μηδενικό χρόνο. Σε περίπτωση που ζείτε σε ένα ψηλό κτίριο και δεν είστε σε θέση να καθαρίσετε τα παράθυρά σας, τότε μην απελπίζεστε πως πρέπει να πάρετε συνεργείο.

Το Alfawise S60 Cleaning Robot Cleaner είναι ένας αξιοπρεπής βοηθός που θα κάνει τη ζωή σας εύκολη και άνετη. Έχει δικό του app και συνδέεται μέσω bluetooth. Βέβαια η Alfawise είναι γνωστή κυρίως απο τα καλά wifi προϊόντα της (κάρτες,usb κ.α)

Η τιμή του απο Gearbest με ευρωπαϊκό αντάπτορα είναι στα €114,4.

Προσφορές Gearbest εδώ, προλάβετε!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.