Η τεχνολογία δεν χρειάζεται να είναι πάντα ακριβή. Με το SiB, Μπορείτε να κάνετε κάτι έξυπνο αφού είναι ένα προγραμματιζσόμενο έξυπνο κουμπί. Έχει μικρό μέγεθος και είναι ικανό να εκτελεί πολλές διαφορετικές λειτουργίες.

Πατώντας ένα κουμπί, η συσκευή που είναι συνδεδεμένη στο ασύρματο Ίντερνετ ενεργοποιεί και εκτελεί οποιοδήποτε πρόγραμμα επιλέγετε. Επιπλέον, το SiB μπορεί να εκτελέσει προγραμματισμένες ή άλλες εργασίες, όπως τον επανειλημμένο έλεγχο ενός αισθητήρα.

Το έξυπνο κουμπί συνοδεύεται από μια δωρεάν εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων, η οποία σας επιτρέπει να επικοινωνείτε με τη συσκευή. Επίσης, σας επιτρέπει να στείλετε μηνύματα στο SiB σας και να τα λάβετε επίσης.

Όταν χρησιμοποιείται ανεξάρτητα, το SiB μπορεί να στείλει επείγοντα μηνύματα, άμεσα μηνύματα, να μετρήσει τη θερμοκρασία, να εκτελέσει χρονομετρημένες εργασίες, να ανιχνεύσει δρομολογητές Wi-Fi και πολλά άλλα.

Επιπλέον, μπορεί να συνδεθεί σε εξωτερικά εξαρτήματα, καθιστώντας τις δυνατότητες του πρακτικά ατελείωτες. Διαθέτει εσωτερική μπαταρία λιθίου, το SiB μπορεί να λειτουργεί πάνω από 4500 φορές ή να διαρκεί περισσότερο από δέκα χρόνια ανάλογα με τη χρήση.

Μπορείτε επίσης να συνδέσετε διάφορους σένσορες πάνω του και να κάνετε διάφορα automation Διαθέτουν και silicone enclosure.

Είναι ένα φθηνό Kickstarter campaign αφού μόλις με $5 μπορεί να γίνει δικό σας. Με παραπάνω pledge παίρνετε alarm kit, η Bundle με 3 SiBs κτλ.

[UPDATE 22/01/2019]: όσοι δεν πρόλαβαν το SiB στα $5 μπορούν να το κάνουν pre-order απο το επίσημο site με $13.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.