Όσο η τεχνολογία γίνεται καλύτερη, το μέγεθος μειώνεται ,οι επιδόσεις αυξάνονται και τα φορητά γίνονται και φορετά. Το Yocgem είναι ένα κομψό βραχιόλι, που εκ πρώτης όψεως δεν φαίνεται οτι διαθέτει κάτι τεχνολογικό.

Το YOCGEM Activity Tracker είναι ένα προηγμένο κομμάτι τεχνολογίας που “μεταμφιέζεται” σαν ένα κομψό βραχιόλι και επιτρέπει στις γυναίκες, να παρακολουθούν τη συνολική τους υγεία ανά πάσα στιγμή.

Διαθέτει πιο θηλυκό σχέδιο από τα παραδοσιακά activity tracker και είναι κατασκευασμένη από ασήμι 925 μαζί με μια σειρά από κυβικά ζιρκόνια και κρυστάλλους Swarovski. Η συσκευή μπορεί να παρακολουθεί αποτελεσματικά τα βήματα που έχετε κάνει, την απόσταση που ταξιδεύετε, τις θερμίδες που καίτε και ακόμα και την ποιότητα του ύπνου σας όταν φοριέται όλη τη νύχτα.

yocgem sleep app
yocgem sleep app

Το ενσωματωμένο κουμπί μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως κουμπί απομακρυσμένου κλείστρου για να τραβήξετε την αγαπημένη σας selfie.

Το YOCGEM Activity Tracker αναγνωρίζει την ανάγκη για πιο γυναικεία wearable, καθώς τα brand προσπαθούν να προσεγγίσουν αυτήν την αγορά που μέχρι πρώτινως ήταν ανδροκρατούμενη.

Η τιμή του είναι $99 απο εδώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.