Υπάρχουν πολλά gadget τα οποία εισάγουν τα notifications στο σπίτι μας. Ευτυχώς το Divoom Timebox είναι ένα σχτικά φθηνό gadget το οποίο προσφέρει αρκετά για τα χρήματα του. Είναι επίσης και bluetooth speaker. Εκτός του ηχείου έχει και Fm radio! Αυτό σημαίνει πως μπορείτε να το παίρνετε μαζί σας για να παίζει μουσική μέσω bluetooth η απο το ραδιόφωνο.

Μπορείτε με το app του να προγραμματίζετε η οθόνη να ανοίγει όταν λαμβάνετε notifications.Επίσης μπορείτε να κατεβάσετε και διάφορα εικονίδια ή emoticons η να ζωγραφίσετε τα δικά σας.Επίσης μπορείτε να παίξετε και κάποια παιχνίδια. Αν έχετε 2 Divoom Timebox μπορείτε να στέλνετε μηνύματα απο το app σε όποια θέλετε. Αντί να στείλετε sms στο σπίτι, στέλνετε ένα μήνυμα και το βλέπουν όλοι!

Με το Timebox έχετε 11 ώρες χρήσης και μπορείτε να το έχετε δίπλα σας σαν ξυπνητήρι.Διαθέτει και media κουμπιά επίσης για να είναι ανεξάρτητο απο το κινητό.Γενικά είναι ένα αρκετά καλό gadget το οποίο μπορεί να γίνει δικό σας με 46.5 λίρες απο Amazon Αγγλίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.