fbpx
15.3 C
Athens
Sunday, March 12, 2023

A Greek speaking blog for gadget enthusiasts!

Motorola Razr 2019 concept phone

Το Motorola Razr 2019 έχει μόλις εμφανιστεί στο διαδίκτυο. Είναι βέβαια concept smartphone, δεν εχει μπει στην παραγωγή. Αυτή η ιδέα έρχεται πραγματικά ως αποτέλεσμα μιας πρόσφατης έκθεσης που η Lenovo σχεδιάζει να αναβιώσει το εμπορικό σήμα “Razr” και τα σκίτσα διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας της Motorola που εμφανίστηκαν πρόσφατα.

Τώρα, αυτή η σχεδίαση εμφανίστηκε στην ιστοσελίδα “Yanko Design”, και η ιστοσελίδα λέει ότι ο σχεδιαστής πίσω από αυτό είναι ένα πρόσωπο που ονομάζεται Sarang Sheth. Η συσκευή που μπορείτε να δείτε μοιάζει με εκείνη που παρουσιάζεται στην κατοχύρωση με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της Motorola αρκετά, κάτι που είναι ως επί το πλείστον καλό, καθώς οι αρχικές αντιδράσεις σε αυτή την κατάθεση ευρεσιτεχνίας ήταν αρκετά θετικές.

Όπως μπορείτε να δείτε, αυτό είναι ένα πτυσσόμενο smartphone, η οθόνη του διπλώνει ακριβώς κάτω από τη μέση, πράγμα που ουσιαστικά σημαίνει ότι έχει μία από αυτές τις νέες ευέλικτες οθόνες, τουλάχιστον αυτό είχαν οραματιστεί και με αυτόν τον τρόπο. Όταν διπλωθεί, το τηλέφωνο είναι πολύ μικροσκοπικό και έχετε πρόσβαση στη δευτερεύουσα οθόνη του, η οποία είναι επίσης αρκετά μικρή, αλλά αρκετή για να σας δείξει το χρόνο, τις ειδοποιήσεις σας και διάφορες άλλες πληροφορίες. Κάτω από τη δευτερεύουσα οθόνη, θα παρατηρήσετε μια κάμερα, η οποία χρησιμεύει ως κάμερα που βλέπει προς τα εμπρός και προς τα πίσω, ανάλογα με το εάν το τηλέφωνο είναι διπλωμένο ή όχι.

Στο πίσω μέρος της συσκευής θα παρατηρήσετε ακόμα έναν κύκλο, στον οποίο βρίσκεται το λογότυπο της Motorola και εάν αυτό το τηλέφωνο γίνει πραγματικότητα, θα χρησιμεύσει πιθανώς και ως σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων, εκτός εάν η Motorola επιλέξει να συμπεριλάβει έναν σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη, η οποία είναι μια πιθανότητα. Τώρα, όταν ανοίγετε τη συσκευή, θα πάρετε μια μεγάλη οθόνη, η οποία είναι αρκετά ψηλότερη από ό, τι οι περισσότεροι συνηθίζετε, τουλάχιστον σε αυτό το design.

Θα παρατηρήσετε ότι υπάρχουν δύο μεντεσέδες που περιλαμβάνονται σε αυτό το τηλέφωνο, ένα σε κάθε πλευρά, το οποίο θα διασφαλίσει ότι η οθόνη δεν θα πάθει ζημιά όταν λυγίσει. Μια εγκοπή για ακουστικό και αισθητήρες περιλαμβάνεται στην κορυφή της οθόνης και η οθόνη έχει πραγματικά αυτό το ενδιαφέρον “τόξο” στο πάνω και στο κάτω μέρος. Το “πηγούνι” σε αυτό το τηλέφωνο είναι αρκετά μεγάλο όταν είναι ξεδιπλωμένο, αλλά αυτό δεν πρέπει να εκπλήσσει όσους από εσάς που είσασταν εξοικειωμένοι με το αρχικό Motorola Razr.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Stay Connected

4,823ΥποστηρικτέςΚάντε Like
48ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
8ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
10ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles

error: Content is protected !!