fbpx
11.9 C
Athens
Thursday, February 16, 2023

A Greek speaking blog for gadget enthusiasts!

Foldable smartphones – Το μέλλον των κινητών

Όλοι γνωρίζουν ότι το 2019 θα είναι το ντεμπούτο δύο πολύ συναρπαστικών τεχνολογικών εξελίξεων στον κόσμο των κινητών: αναδιπλούμενες οθόνες και smartphones εξοπλισμένα με μόντεμ 5G.

Μέχρι στιγμής, δεν είναι σαφές ότι θα δούμε συσκευές που ενσωματώνουν και τις δύο δυνατότητες το 2019. Τελικά, βέβαια, θα θέλαμε, αλλά οι προκλήσεις για την προσέλκυση καθεμιάς από αυτές τις τεχνολογίες αιχμής στη μαζική αγορά υποδηλώνουν ότι ορισμένες συσκευές θα περιλαμβάνει το ένα ή το άλλο.

Λογικά τα αναδιπλούμενα τηλέφωνα δεν θα έχουν 5G, διότι ο αντίκτυπος που θα έχουν αυτές οι συσκευές στη χρηστικότητα είναι τόσο επιτακτική ώστε οι καταναλωτές θα είναι πρόθυμοι να παραιτηθούν από το 5G.

Τα foldable τηλέφωνα – ενώ είναι πιθανό να είναι ακριβά – θα προσφέρουν ένα πολύ καθαρό πλεονέκτημα μιας και συνδυάζουν 2 συσκευές σε 1. Δηλαδή κινητό και tablet και σίγουρα θα χρησιμοποιηθούν και σαν business συσκευές.

Μέχρι στιγμής το foldable που είναι γνωστό είναι το Samsung Galaxy X. Το Samsung Galaxy X έχει επιβεβαιωθεί ότι θα βγεί στις αγορές στις 20 Φεβρουαρίου. Επιπλέον, μια πηγή ισχυρίζεται ότι το Samsung Galaxy X θα μπορούσε να έχει χωρητικότητα 12GB μνήμης RAM και 1TB αποθήκευσης, ενώ άλλο δείχνει δύο μπαταρίες συνολικής χωρητικότητας 6.200mAh.

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Stay Connected

4,823ΥποστηρικτέςΚάντε Like
48ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
8ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
10ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles

error: Content is protected !!