Πλέον όλο το σπίτι μπορεί να γίνει έξυπνο. Το ίδιο και ο κήπος μας ή το μπαλκόνι. Το Elgato Eve Aqua Smartμετατρέπει την εξωτερική σας βρύση σε μια έξυπνη έξοδο νερού.

Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να έχετε τον πλήρη έλεγχο του ποτίσματος. Μπορείτε να ελέγξετε το Eve Aqua χρησιμοποιώντας τη φωνή, την ίδια τηννσυσκευή ή με την αφή. Ο ελεγκτής νερού απενεργοποιείται αυτόματα όταν χρειάζεται. Απλά ρυθμίστε το πότισμα σας μία φορά και θα λειτουργήσει άψογα από τότε.

Επίσης, μπορείτε να ορίσετε ένα πρόγραμμα έτσι ώστε το Eve Aqua να κάνει τα πάντα για εσάς. Το Eve Aqua είναι επίσης χρήσιμο όταν πηγαίνετε για διακοπές, αφού μπορείτε να ποτίσετε τον κήπο σας από οπουδήποτε.

Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Eve για να υπολογίσετε τη χρήση σας με την πάροδο του χρόνου. Συνεργάζεται με το Apple Homekit και άρα δίνετε εντολές και μέσω Siri. Είναι σχεδιασμένο για να λειτουργεί αυτόνομα. Το Eve Aqua διαθέτει βαθμολογία αντοχής στο νερό IPX4 και προστασία από υπεριώδη ακτινοβολία. Η προστασία αυτή, είναι πιστοποιημένη από την Αυστραλία, καθιστώντας το κατάλληλο για όλες τις εποχές.

Μπορεί να γίνει δικό σας με €99,95 και να λέτε ότι έχετε και έξυπνο…κήπο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.