Η ομάδα σχεδιασμού της Maven συνεργάζεται με την Wahoo Design για τη δημιουργία του Kickr Headwind, ο οποίος είναι ο πρώτος έξυπνος ανεμιστήρας που δημιουργήθηκε. Παρέχει μια πλήρη ροή αέρα που έχει σχεδιαστεί ειδικά για εσωτερικούς ποδηλάτες για να προσομοιώνει την εμπειρία μιας υπαίθριας οδήγησης.

Το Kickr Headwind είναι μια άλλη προσθήκη στο οικοσύστημα Wahoo του εξοπλισμού εσωτερικής εκπαίδευσης για ποδηλάτες. Συνδέεται εκεί και επιτρέπει στους χρήστες να έχουν την απόλυτη εσωτερική εμπειρία.

Η ανάπτυξη επικεντρώθηκε στην μεταφορά της ταχύτητας με ακρίβεια σε συσχετισμό με την ροή του αέρα. Κάθε κομμάτι από το συνδεδεμένο με το Wahoo οικοσύστημα δείχνει οπτικά ότι συμβάλλει στην επίτευξη της απόλυτης εξομοίωσης.

Το Kickr Headwind συνδέεται επίσης με τα προϊόντα της Wahoo, συμπεριλαμβανομένων των αισθητήρων ταχύτητας. Συνδέεται και με τις εφαρμογές εκπαίδευσης και των οθονών καρδιακού ρυθμού για την προσομοίωση headwind η tailwind flow.

Εδώ όμως μιλάμε για ένα product design άλλου επιπέδου, σαν ένα έργο τέχνης. Στο site του δεν αναφέρει τιμή ακόμη, όταν θα υπάρχει θα γίνει Update.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.