Η Xiaomi είναι μέσα σε όλα. Στην πλατφόρμα τους YouPin, εμφανίστηκε μια συσκευή αποτρίχωσης που λειτουργεί με τεχνολογία IPL. Το προϊόν εμφανίστηκε κάτω από το εμπορικό σήμα Cosbeauty και δημιουργήθηκε από την εταιρία Shenzhen Kasi. Co., Ltd .

Το προϊόν βρίσκεται σε στάδιο crowdfinding και έχει συγκεντρώσει το 234% του ποσού που απαιτείται για τρεις ημέρες. 11 ημέρες παραμένουν μέχρι το τέλος της. H προγραμματισμένη αποστολή στους πρώτους πελάτες θα ξεκινήσει στις 16 Μαΐου 2019. Τότε πιθανότατα θα εμφανιστεί στα καταστήματα που στέλνουν στην Ευρώπη.

Ο ασύρματος αυτός αποτριχωτής Cosbeauty ,έχει σχεδιαστεί για να αφαιρεί τις ανεπιθύμητες τρίχες τόσο στις γυναίκες όσο και στους άνδρες. Ο εξοπλισμός λειτουργεί με τεχνολογία IPL, δηλαδή σε έντονο παλμικό φως για την εξάλειψη ορατών τριχών. Το πακέτο περιλαμβάνει τρεις κεφαλές για διάφορα μέρη του προϊόντος. Η ενσωματωμένη οθόνη OLED εμφανίζει τον τρέχοντα επιλεγμένο τρόπο λειτουργίας και το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας.

Ο κατασκευαστής δηλώνει ότι μετά τις τέσσερις πρώτες θεραπείες, οι τρίχες πρέπει να αρχίσουν να πέφτουν. Μετά από 7 θεραπείες, η νέα ανάπτυξη θα πρέπει να μειωθεί, και μετά από 8, η περιοχή όπου η αποτρίχωση εργάστηκε θα πρέπει να αρχίσει να εξομαλύνει.

Η αποτριχωτική συσκευή Cosbeauty που λειτουργεί με τεχνολογία IPL διατιμήθηκε στα 1499 γιουάν, €198.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.