Επικοινωνήστε εύκολα με τους επισκέπτες σας και παρακολουθήστε το σπίτι σας με το Netvue Belle AI WiFi Doorbell. Εκτός από τις συνήθεις λειτουργίες το ασύρματο κουδούνι της Netvue διαθέτει και τεχνητή νοημοσύνη με αναγνώριση προσώπου και φωνητική αλληλεπίδραση.

Η συσκευή προσφέρει επίσης ανίχνευση κίνησης και ζωντανή ροή HD. Χρησιμοποιώντας τη φωνητική αλληλεπίδραση, μπορείτε να δώσετε οδηγίες στον ταχυδρόμο ή σε οποιονδήποτε άλλο στην πόρτα.

Επιπλέον, το Belle καλωσορίζει τους επισκέπτες σας κατά την άφιξη και σας ειδοποιεί με σημαντικά στοιχεία. Η Belle αναγνωρίζει επίσης τους συχνούς επισκέπτες σας χρησιμοποιώντας την αναγνώριση προσώπου και συνομιλεί με αυτούς πιο προσωπικά!

Εκτός αυτών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να συνδεθείτε όλη την ημέρα ή τη νύχτα για να δείτε και να ακούσετε απο όπου κι άν βρίσκεστε. Το Belle διαθέτει επίσης υπέρυθρη νυχτερινή όραση, ώστε να μπορείτε να δείτε καθαρά στο σκοτάδι.

Επιπλέον, το Belle έχει μια ισχυρή κάμερα που προσφέρει γωνία θέασης 170 μοιρών. Τέλος, η συσκευή είναι συμβατή με Amazon Alexa. Μάλιστα αν διαθέτετε και Echo Show ή Echo Spot , μπορείτε να βλέπετε στην οθόνη ότι βλέπει η κάμερα.

Λόγω του AI αλλά και της στιβαρής κατασκευής και των smart στοιχείων, θα βρείτε το Netvue Belle απο Amazon Αγγλίας στα £254.62.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.