Κάντε περισσότερα σε λιγότερο χώρο με τον 3D Mooz Printer. Κατασκευάστηκε με εξαρτήματα βιομηχανικής ποιότητας, είναι ένας εξαιρετικά ακριβής καταναλωτικός 3D εκτυπωτής. Στην πραγματικότητα, είναι ακριβές σε 0,02 mm. Ο Mooz σάς επιτρέπει να αλλάζετε εύκολα μεταξύ του CNC σκαλίσματος, της χάραξης με λέιζερ και της 3D εκτύπωσης με τις εναλλάξιμες μονάδες της. Είναι all in one όπως και ο IVI closed-loop 3D printer.

Επιπλέον, το λογισμικό μεταφοράς και απόθεσης καθιστά εύκολη τη χρήση ανεξάρτητα από το επίπεδο εμπειρίας σας. Ο εκτυπωτής Mooz 3D διαθέτει 3 διαφορετικούς τρόπους λειτουργίας. Το Mooz-1 είναι για βασική εκτύπωση 3d. Το Mooz-2 σας προσφέρει απαράμιλλη ακρίβεια στη χάραξη με CNC και χάραξη με λέιζερ.

Και τέλος ο Mooz-3 είναι ένας πολύ γρήγορος και αποτελεσματικός εκτυπωτής, ο οποίος λειτουργεί και με εκτύπωση έγχρωμου μείγματος. Με όλες αυτές τις λειτουργίες στα χέρια σας, ο Mooz είναι πολύ προσιτός και με ακρίβεια για όλες τις ανάγκες σας.

Είχε ξεκινήσει σαν Kickstarter campaign το οποίο χρηματοδοτήθηκε. Τώρα μπορείτε να τον βρείτε απο το official site για $699 αποο εδώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.