Συνεχίζοντας τα gaming gear, η Gigabyte όπως είπαμε και σε προηγούμενα posts (1, 2) διαθέτει όλα τα pc components για gaming και όχι μόνο. Το Aorus K9 είναι το τελευταίο της μοντέλο σε mechanical gaming keyboard.

Το συγκεκριμένο gaming πληκτρολόγιο, είναι splashproof (ναι όταν πίνεις Monster και παίζεις fortnite και κατα λάθος πέφτει υγρό στο keyboard σου)

Διαθέτει cherry mx blue πλήκτρα(υπάρχει και έκδοση με cherry mx red *) τα οποία είναι εύκολο να τα πατήσετε .Αυτό σίγουρα το αισθάνεστε πολύ καλύτερα απότι τα πλήκτρα rubber-dome. Αυτό το πληκτρολόγιο είναι εξοπλισμένο με έναν τροχό οδήγησης για να ρυθμίσετε τη φωτεινότητα και έναν τροχό έντασης για να ρυθμίσετε την ένταση. Αυτοί οι τροχοί μπορούν να ρυθμιστούν για άλλη λειτουργία μέσω software. Κάνοντας κλικ στον τροχό οδήγησης, απενεργοποιείται πλήρως το led. Κάνοντας κλικ στον τροχό έντασης, η ένταση του ήχου σβήνει.

Μέσω του software μπορείτε να κάνετε διάφορες ρυθμίσεις και προφανώς να κάνετε και update firmware το οποίο συνήθως διορθώνει τα όποια προβλήματα και φέρνει και καλύτερη συμβατότητα με νέα video games. Όπως όλα τα Aorus προϊόντα, έτσι και το K9 έχει RGB lights τα οποία συγχρονίζονται με τα άλλα προϊόντα της εταιρίας.

Aorus K9 b

Τέλος να πούμε οτι διαθέτει braided καλώδιο και οτι η τιμή του είναι γύρω στα €120 απο amazon.de

*πίνακας για όλα τα cherry mx πλήκτρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.