Τον κύβο του Ρουμπικ τον ξέρετε. Τι γίνεται όμως όταν βάζουν οι επιστήμονες  και τεχνολογία; Δημιουργείται το GoCube όπου φέρνει νέες δυνατότητες σε αυτό το γνωστό παζλ. Το GoCube είναι το Rubik’s Cube του 21ου αιώνα – το πασίγνωστο τρισδιάστατο παζλ που εφευρέθηκε το 1974 και αποτέλεσε μια σημαντική πρόκληση τόσο για τους νέους όσο και για τους ηλικιωμένους.

Το GoCube είναι μια έκδοση υψηλής τεχνολογίας του γνωστού παιχνιδιού παζλ που συνδέεται με μια εφαρμογή για κινητά. Περιλαμβάνει έξυπνους αισθητήρες που παρακολουθούν και μετράνε την δραστηριότητα. Έχει επίσης, φωτεινές ενδείξεις, ενσωματωμένο IMU για μέτρηση προσανατολισμού και δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης μέσω Bluetooth. Το GoCube είναι ένα καινοτόμο παιχνίδι που προσφέρει σίγουρα νέες συγκινήσεις.

Παρότι  τα διάφορα tutorials βοηθούν στην λύση σε πραγματικό χρόνο , το GoCube εισάγει ένα χαρακτηριστικό battle που επιτρέπει στους χρήστες να ανταγωνίζονται τους φίλους τους.

Να πούμε ότι είναι ένα επιτυχημένο campaign στο Kickstarter. Η τιμή του πλέον διαμορφώνεται στα $69 …και τρέχει πλέον Indiegogo campaign.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.