Βελτιώστε τις ικανότητές σας στο ποδόσφαιρο με το T-Goal. Με αυτή την συσκευή μπορείτε να παρακολουθείτε την ταχύτητα, την απόσταση, τα σπριντ και τη θέση σας ενώ παίζετε.

Η λεπτή σχεδίασή του, καθιστά εύκολη την χρήση κατά τη διάρκεια παιχνιδιού ή εκπαίδευσης.Το T-Goal είναι ένα wearable για τους ποδοσφαιρόφιλους το οποίο το συνδέετε με την εφαρμογή και αρχίστε να παίζετε.

Μπορείτε να φορέσετε τον αισθητήρα στον καρπό σας, στο πουκάμισο ή στην γάμπα σας .

Μόλις ολοκληρωθεί το παιχνίδι, απλώς ανοίξτε την εφαρμογή για να αναλύσετε την απόδοσή σας. Τα δεδομένα που συγκεντρώνει σας βοηθούν να επικεντρωθείτε σε περιοχές όπου πρέπει να βελτιώσετε για να γίνετε καλύτερος παίκτης. Μπορείτε ακόμη και να συγκρίνετε τον εαυτό σας με άλλους παίκτες στη περιοχή σας χρησιμοποιώντας τα δεδομένα τους στο παιχνίδι. Παρακολουθώντας τις μετρήσεις σας σε μια σεζόν, μπορείτε να παρατηρήσετε τη βελτίωσή σας και να λάβετε έγκαιρη προειδοποίηση εάν είστε εκπαιδευμένοι πιο πάνω απο το απαιτούμενο.

Τέλος, το T-Goal λειτουργεί επίσης ως καθημερινό fitness tracker που μετράει τα βήματα, τις θερμίδες και την απόστασή που διανύσατε. Είναι ένα campaign στο Kickstarter το οποίο έχει γίνει πραγματικότητα. Η τιμή του πλέον είναι στα $90 και συνεχίζει το crowdfunding σε Indiegogo. Να τονίσουμε οτι όταν βλέπετε project και στα 2 μεγαλύτερα crowdfunding site στον κόσμο, είναι πολύ πιθανό να είναι scam η να είναι πραγματικό project που θα έχει πρόβλημα διαχείρισης των πόρων που απορροφά.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.