Θυμάστε τις εποχές όπου δεν υπήρχαν τα smartphone και είχαμε mp3 player? Πέρασαν χρόνια, τα κινητά έχουν αυτήν την δυνατότητα όμως βγήκαν και τα lossless format αρχείων και δημιουργήθηκε μια νέα κατηγορία αυτή των audiophile.Για αυτούς λοιπόν αλλά και για όσους γουστάρουν να ακούνε υψηλή ποιότητα τα αγαπημένα τους κομμάτια.

Το Hidizs AP80 hifi music player είναι ένα προηγμένο music player για τους ακροατές και τους λάτρεις της μουσικής που θέλουν να έχουν πάντα μαζί τους τον αγαπημένο τους ήχο HD.

Η αγορά για φορητές συσκευές ήχου HD αυξάνεται όμως γιατί οι περισσότεροι καταναλωτές δεν είναι ικανοποιημένοι απο τον ήχο του smartphone τους. Ώς λύση για να παίξουν τα αγαπημένα τους κομμάτια είναι όλα τα HD η lossless media players. Το Hids υποστηρίζει Hi-Res Audio και πολλά άλλα για να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς ακροατές/καταναλωτές.

Το Hidizs AP80 hifi music player διαθέτει ένα απλό interface που είναι προσβάσιμο μέσω της ενσωματωμένης οθόνης αφής της Samsung για γρήγορη και εύκολη λειτουργία.

Η τιμή του είναι αρκετά καλή στα $139. Ήταν επιτυχημένο campaign στο Kickstarter και τώρα μπορείτε να το βρείτε εδώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.