Τα τελευταία χρόνια τα bluetooth speaker όλων των μεγεθών δίνουν και παίρνουν. Επίσης και οι τιμές είναι για όλα τα βαλάντια. Απο τότε βέβαια που μπήκε στο παιχνίδι η Amazon με την σειρά smart speakers με την υπηρεσία Alexa, πολλές εταιρίες άρχισαν να υποστηρίζουν την υπηρεσία για να έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες πώλησης. Το hearO όμως δεν κάνει κάτι τέτοιο. Στόχος είναι να δέσει στυλιστικά με γραφεία ή χώρους που επικρατεί το λευκό και οι ιδιοκτήτες είναι fan…του τένις.

Συγκεκριμένα το hearO είναι ένα bluetooth speaker μέσα σε ένα πραγματικό μπαλάκι του τενις απο το γήπεδο Wimbledon.

Με ένα πάτημα ενός κουμπιού, αυτό το συνδεδεμένο ηχείο 3W μπορεί να αναπαράγει όλα τα τραγούδια σας. Επειδή αυτές οι μπάλες του τένις είναι αυθεντικές, δεν υπάρχουν δύο ίδια ηχεία. Το καθένα φέρει σήματα για να δείξει τη φθορά ενός από τα πιο γνωστά αθλητικά γεγονότα στον κόσμο. Στην πραγματικότητα, μερικά ηχεία μπορεί να διαθέτουν και υπογραφή ενός παγκόσμιου πρωταθλητή. Στο κάτω μέρος υπάρχει μια υποδοχή για τη βάση φόρτισης και έρχεται επίσης μαζί με ένα καλώδιο USB.

Καλό όμως θα ήταν να το κρατάτε μακρυά απο τον σκύλο σας γιατί στα $77/65GBP είναι λίγο ακριβό για μπαλάκι του τενις αλλά ίσως “φθηνό” για bluetooth speaker.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.