Το Wear OS της Google έχει ωριμάσει αρκετά και πλέον οι κατασκευαστές πειραματίζονται στο design όπως για παράδειγμα με το Fossil Sport.

Εκτός απο πάρα πολλές επιλογές χρωμάτων , διαθέτει το αναβαθμισμένο τσιπ Snapdragon Wear 3100. Αυτό σημαίνει λιγότερη καθυστέρηση όταν μετακινείτε μεταξύ οθονών και  γρήγορη φόρτιση. Αυξάνει την διάρκεια ζωής της μπαταρίας για περίπου 20-24 ώρες.

Εκτός του οτι μπορείτε να κολυμπήσετε με αυτό, διαθέτει επίσης ακριβές tracking και ενσωματώνει GPS. Διαθέτει παρακολούθηση καρδιακού ρυθμού και πληρωμές NFC μέσω του Google Pay.

Fossil Sport 2
Fossil Sport

Τα Push notification είναι έγκαιρα και πολλές ανανεωμένες διεπαφές του λειτουργικού συστήματος της Google λειτουργούν τελικά με τον τρόπο που προορίζονται.

Είναι επίσης πιο εύκολο να δείτε τα στατιστικά στοιχεία ευεξίας σας χάρη στην επανασχεδιασμένη οθόνη Google Fit.

Το μέγεθος του είναι στα 41 χιλιοστά και διατίθεται και στα 43 χιλιοστά. Είναι αρκετά άνετο για να το φοράτε όλη την ημέρα και είναι αρκετά μικρό για να μην πιάνετε απο το μανίκι του σακακιού σας.

Από αισθητικής άποψης, έχει ένα κομψό αλλά αθλητικό πνεύμα. Μπορείς να το βρείς σε ρόζ, μαύρο, γκρι, γαλάζιο, κόκκινο και νέον για το αλουμινένιο επάνω δακτύλιο. Επίσης υπάρχουν 28 διαφορετικοί ιμάντες αν θέλετε για Mix n match.

Η τιμή του είναι στα $199 απο εδώ.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.