Η λάμπα LED LumiCharge II  προσφέρει μια πλήρως φωτεινή πηγή φωτός LED. Διαθέτει  αισθητήρα κίνησης, μπορείτε επίσης να επιλέξετε ανάμεσα σε λευκές, μαλακές λευκές και μαλακές κίτρινες επιλογές χρώματος φωτός.

Αλλά, αυτή η έξυπνη λάμπα γραφείου είναι κάτι περισσότερο. Στη βάση βρίσκεται μια περιοχή φόρτισης για το smartphone σας. Αυτός ο ολοκαίνουριος σχεδιασμός διαθέτει εύκολη ασύρματη φόρτιση Qi.

Ή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ενσωματωμένο επιλογέα που περιστρέφεται εύκολα για να αποκαλύψετε τον φορτιστή που χρειάζεστε για τη συσκευή σας. Ως αποτέλεσμα, το LumiCharge II λειτουργεί με συσκευές USB-C, Lightning και micro USB.

Εάν χρειάζεστε ακόμα περισσότερη ενέργεια, υπάρχει μια θύρα USB στο πίσω μέρος της λάμπας. Επιπλέον, μπορείτε να προσθέσετε το προαιρετικό συνημμένο smartwatch για να διατηρείτε όλες τις συσκευές σας φορτισμένες και ορατές.

Στο μπροστινό μέρος υπάρχει μια κομψή οθόνη για την ώρα, την ημερομηνία και τη θερμοκρασία. Το LumiCharge II έχει επίσης προγραμματίστει για την θερινή ώρας, ώστε να είστε σίγουροι ότι η οθόνη είναι πάντα σωστή.

Μπορεί να γίνει δικό σας με $99 απο το επίσημο site.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.