Ο Pigzbe είναι ένας φιλικός οικονομικός βοηθός/σύμβουλος, που χρησιμοποιεί ψηφιακά χαρτονομίσματα και παιχνίδι για να βοηθήσει τα παιδιά να μάθουν για την εξοικονόμηση με ένα διασκεδαστικό και πρακτικό τρόπο.

Ο Pigzbe συνδυάζει ένα φορητό χαρτοφυλάκιο χειρός, μια εκπαιδευτική εφαρμογή και ένα νέο ψηφιακό νόμισμα (Wollo). Μαζί αυτά τα στοιχεία διδάσκουν παιδιά ηλικίας 6+ τα δομικά στοιχεία της σύγχρονης διαχείρισης χρημάτων.

Οι γονείς χρησιμοποιούν την εφαρμογή Pigzbe για να μεταφέρουν ψηφιακά χαρτονομίσματα στα παιδιά τους με τη μορφή του Wollo, ενός νέου εκπαιδευτικού νομίσματος. Με την εφαρμογή, οι γονείς μπορούν επίσης να ορίσουν εργασίες, να στείλουν δώρα και να προτείνουν στόχους.

Με την συσκευή, τα παιδιά ενημερώνονται με οποιαδήποτε νέα μεταφορά, εργασία ή δώρο προς αυτά. Το app του παιδιού είναι μια περιπέτεια που ενισχύει την πρακτική εμπειρία, βοηθώντας τα παιδιά να μάθουν μέσω του συνδεδεμένου παιχνιδιού. Αυτή η συσκευή, είναι στο Kickstarter και με $79, είναι ένα ωραιότατο εκπαιδευτικό δώρο για παιδιά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.