Υπάρχουν άπειρα ξυπνητήρια που αναζητούν μια θέση στο τραπεζάκι δίπλα απο το κρεβάτι σας. Βέβαια η τεχνόλογία έχει προχωρήσει και δεν είναι απλά ξυπνητήρια. Συγκεκριμένα η Bonjour,ένα επιτυχημένο campaign στο Kickstarter διαθέτει τεχνητή νοημοσύνη.

Η εταιρία που το κατασκεύασε ονομάζεται Holi. Αυτό το ξυπνητήρι έχει φωνητικά ελεγχόμενη AI που την μετατρέπει σε προσωπική σας βοηθό. Η Bonjour διαθέτει μια ζεστή και φιλόξενη γυναικεία φωνή για να σας ενημερώσει για πιθανή κυκλοφορία, καιρό για τη μέρα και να ανταποκριθεί σε κάθε σας αίτημα.

Επίσης χρησιμεύει ως σαν smart hub για home automation. Επίσης μπορεί να σας δώσει συμβουλές για να βελτιώσετε τον ύπνο σας. Με την πάροδο του χρόνου, είναι σε θέση να μάθει και να προβλέψει το πρόγραμμα και τις δραστηριότητές σας για να εξυπηρετήσει καλύτερα τις ανάγκες σας.

Επιπροσθέτως, μπορεί ακόμη και να καθορίσει ποιος μιλάει χρησιμοποιώντας τη ενσωματωμένη δυνατότητα βιομετρικής αναγνώρισης. Με αυτό τον τρόπο, η Bonjour είναι σε θέση να εξατομικεύσει τις πληροφορίες που ακούτε για να καταστήσετε την ημέρα σας τόσο παραγωγική όσο και αποτελεσματική.

Πλέον μπορεί να γίνει δική σας me $249 απο το επίσημο site εδώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.