Ανακουφιστείτε από τον καθημερινό πόνο με το Quell 2.0 Wearable Pain Relief Device. Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία διέγερσης νεύρων με ιατρική συνταγή, αυτό το 100% χωρίς φάρμακο σύστημα, βοηθά στην παρεμπόδιση του χρόνιου πόνου.

Έχει σχεδιαστεί για πολλαπλούς τύπους χρόνιου πόνου, όπως στην πλάτη και στα πόδια. Διαθέτει κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία, αυτή η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενώ είναι ενεργή την νύχτα ενώ κοιμάσαι.

Με την λεπτή σχεδίαση της, η εύκολη στη χρήση συσκευή είναι άνετη να φοριέται όλη την ημέρα. Η συσκευή κάθεται ακριβώς κάτω από το γόνατο για να ενεργοποιήσει αισθητήρια νεύρα.

Δημιουργεί μια φυσική αντίδραση ανακούφισης του πόνου στο κεντρικό νευρικό σύστημα. Ελεγχόμενη από την εφαρμογή, μπορείτε να το προσαρμόσετε στις ανάγκες σας, να ρυθμίσετε την ένταση, να ξεκινήσετε και να σταματήσετε τη θεραπεία και πολλά άλλα.

Για καλύτερα αποτελέσματα, το χρησιμοποιήστε για τουλάχιστον τρεις συνεδρίες θεραπείας την ημέρα για ένα μήνα. Όσο περισσότερο το χρησιμοποιείτε, τόσο καλύτερη είναι η πιθανότητα επιτυχίας.

Δυστυχώς το Quell διατίθεται αποκλειστικά στις ΗΠΑ. Με $299 το αγοράζετε απο εδώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.