Στις μέρες μας δύσκολα βρίσκεις λαχανικά και βότανα που να έχουν αναπτυχθεί με φυσικό τρόπο. Σίγουρα υπάρχουν τα βιολογικά προϊόντα αλλά είναι ακριβά.

Άρα γιατί να μην αναπτύξεις φρέσκα βότανα και λαχανικά καθ ‘όλη τη διάρκεια του χρόνου με το AeroGarden Farm Plus Smart Hydroponic Garden; Αξιοποιώντας τη συνδεσιμότητα Wi-Fi, αυτό το σύστημα κήπου προσφέρει έναν σύγχρονο τρόπο για να καλλιεργήσετε φρέσκα προϊόντα μέσα στο σπίτι σας.

Με το σχεδιασμό χωρίς χώμα, το Farm Plus χρησιμοποιεί νερό για να καλλιεργεί βότανα και λαχανικά με φυσικό τρόπο. Επίσης, αναπτύσσεται πέντε φορές ταχύτερα από το έδαφος και είναι επίσης μια καθαρότερη εναλλακτική λύση.

Επιπλέον, ο έξυπνος υδροπονικός κήπος προσφέρει 60W διπλής ισχύος LED για να αυξήσει την ανάπτυξη. Ολοκληρώνοντας με ανεξάρτητα ρυθμιζόμενα φώτα, σας επιτρέπει να καλλιεργείτε φυτά διαφορετικών υψών το ένα δίπλα στο άλλο στον ίδιο κήπο.

Σε αντίθεση με τους κήπους πάγκου, ο κομψός σχεδιασμός του Farm Plus το καθιστά κατάλληλο για κάθε χώρο. Συμπληρώνεται με πολλαπλά δοχεία , το Farm Plus συνοδεύεται από ένα κιτ σαλάτας με σπόρους σαλάτας, το οποίο περιλαμβάνει βότανα, χόρτα και ντομάτες.

Το Aerogarden Farm plus, θα γίνει δικό σας με $699 απο εδώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.