Παίξε μπαλίτσα…next gen φαση!

Δεν θα συνειδητοποιούσατε ότι υπάρχει κάτι διαφορετικό σε αυτή την μπάλα απλά κοιτάζοντας την! Υπάρχουν δύο μεγέθη για να επιλέξετε: επίσημη (29,5 ίντσες) ή ενδιάμεση (28,5 ίντσες). Δεν υπάρχουν καλώδια ή πρόσθετα που να συνδέονται με το στεφάνι της μπασκέτας ή fitness tracker.

Εσωτερικά, η μπάλα περιέχει ένα Bluetooth controller, επεξεργαστή χαμηλής ισχύος και επιταχυνσιόμετρο τριών αξόνων. Με τη βοήθεια ορισμένων έξυπνα κατασκευασμένων αλγορίθμων, παρακολουθεί τα καλάθια σας!

Η Wilson λέει ότι οι αλγόριθμοί της είναι 98% ακριβείς.

Παρόλο που μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε σε ένα παιχνίδι, η μπάλα έχει σχεδιαστεί για να παρακολουθεί τα στατιστικά ενός παίκτη. Όση τεχνολογία και να κατέχει, δεν γνωρίζει ποιος έχει στην κατοχή του την μπάλα. Για αυτό το λόγο η Wilson προτείνει να χρησιμοποιείται σε ατομική προπόνηση.

Μετά τη συνεδρία σας, ανοίξτε τη συνοδευτική εφαρμογή smartphone για να δείτε γραφήματα και διάφορα στατιστικά στοιχεία. 

Και μην ανησυχείτε για την επαναφόρτιση. Η μπαταρία λειτουργεί για πάνω από 100.000 βολές – αυτό είναι 300 βολές την ημέρα, κάθε μέρα για ένα χρόνο. Μετά από αυτό μπορείτε να συνεχίσετε να το χρησιμοποιείτε ως κανονική μπάλα.

Η τιμούλα της είναι στα $119,95 ή €125,90.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.