Ναι ξέρω αυτό το όνομα σας κάνει να χαμογελάτε. Πόσες φορές όμως χαμογελάσατε απο ευχαρίστηση για ένα προϊόν καθημερινής χρήσης όπως ο φορτιστής σας; Το Pitaka MagDock είναι ένα charging dock all in one το οποίο θα σας κάνει να χαμογελάσετε απο ευχαρίστηση.

Είναι εξοπλισμένο με ενσωματωμένo φορητό powerbank. Επίσης διαθέτει μια εφαρμογή συνοδευτική για να σας βοηθήσει να παρακολουθείτε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Το MagDock διαθέτει ασύρματο σημείο φόρτισης για το smartphone σας, το smartwatch και ακόμα και τα ασύρματα ακουστικά σας. Επιπλέον, το MagDock κάνει ένα βήμα πιο πέρα για να τοποθετήσει το smartphone σας στη σωστή γωνία, επιτρέποντάς σας να παρακολουθείτε βίντεο κατά τη φόρτιση (χαλαρά στο κρεβάτι αρκετοί απο εσάς το κάνετε αυτό!).

Το πάνω μέρος πραγματικά αναστρέφει ώστε να μπορείτε να ρυθμίσετε τη γωνία θέασης και να χρησιμοποιήσετε το φορτιστή ως βάση. Με αυτή τη διάταξη, μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το smartphone σας καθώς φορτίζεται. Εκτός από αυτό το έξυπνο σχέδιο, το MagDock χρησιμοποιεί μαγνήτες για να ασφαλίσει το smartphone στη θέση του. Δεν θα πρέπει ποτέ να ανησυχείτε αν θα φύγει απο την θέση του.

Όταν έρθει η ώρα να βγείτε έξω, πάρτε μαζί σας το MagDock στη θήκη ταξιδιού Zip & Go. Τότε μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν powerbank ισχύος 7800mAh για να μεταφέρει την “ασύρματη” φόρτιση σας οπουδήποτε.

Το Pitaka MagDock είναι ένα Kickstarter campaign το οποίο τελειώνει σε 21 μέρες απο σήμερα. Το προίόν μπορεί να γίνει δικό σας με $49.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.