Ο τρόπος με τον οποίο φορτίζουμε τα κινητά μας και γενικά τις Mobile συσκευές μας, σταδιακά αλλάζει. Με τον ασύρματο φορτιστή ENERQi Invisible Fast έχετε μια μοναδική εμπειρία ασύρματης φόρτισης, γιατί η συσκευή κρύβεται κάτω από το τραπέζι.

Εσείς απλά στηρίζετε τη συσκευή σας απο πάνω, μετατρέποντας τα έπιπλο σε έναν γρήγορο ασύρματο σταθμό φόρτισης. Συμβατό με περισσότερα από 100 smartphones, αυτή η συσκευή λειτουργεί με τα iPhone Xs, Xs Max, Xr, Samsung S10 και πολλά άλλα.

Προσφέροντας γρήγορη φόρτιση 10 W, το ENERQi βοηθάει τις συσκευές να λειτουργούν πιο γρήγορα. Η ENERQi προσκολλάται κάτω από οποιαδήποτε επιφάνεια χρησιμοποιώντας την επαναχρησιμοποιήσιμη αυτοκόλλητη ή βιδωτή βάση. Επιπρόσθετα, η ENERQi φορτίζει μέσω οποιασδήποτε μη μεταλλικής επιφάνειας, παχιάς θήκης και PopSockets πάχους έως και 40 mm.

Επιπλέον, ο γρήγορος ασύρματος φορτιστής παρέχει αυτόματη ανίχνευση smartphone. Έτσι διατηρεί τον φορτιστή σε λειτουργία αναστολής αν ανιχνεύεται κάποιο μέταλλο, όπως κλειδιά ή νομίσματα. Χάρη στον σχεδιασμό οικολογικής ψύξης, τόσο ο φορτιστής όσο και το smartphone παραμένουν δροσεροι κατά τη χρήση.

Είναι ένα Kickstarter campaing που παέι αρκετά καλά και σε 6 μέρες τελειώνει. Έχουν πιάσει τον στόχο τους και με $49 θα γίνει δικό σας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.