Το EmoSPARK είναι η πρώτη κονσόλα τεχνητής νοημοσύνης του κόσμου για το σπίτι σας. Το EmoSPARK είναι ένας μικρός κύβος. Με την συσκευή αυτή μπορείτε να μιλήσετε ή να πληκτρολογήστε μέσω smartphone, tablet ή απο τον υπολογιστή σας.

Χρησιμοποιεί την κάμερα και το μικρόφωνο απο το smartphone/tablet σας, ώστε να παρακολουθεί τις εκφράσεις και τα συναισθήματα του προσώπου σας. Με αυτόν το τρόπο, δημιουργεί ένα γράφημα συναισθημάτων κάτω απο το προφίλ σας.

Όταν επικοινωνείτε με το EmoSPARK, αυτό μπορεί να σας γνωρίσει καλύτερα αναλύοντας οκτώ βασικά ανθρώπινα συναισθήματα.Αναλύει χαρά, λύπη, την εμπιστοσύνη, αηδία, φόβο, θυμό, έκπληξη και πρόβλεψη.

Μαθαίνει τους καλύτερους τρόπους για να σας παρηγορήσει μέσα από τη συνομιλία, τη μουσική ή οπτικά μέσα. Το EmoSPARK θα αναβαθμίσει όχι μόνο τα παιχνίδια, αλλά και το σπίτι σας, την τηλεόραση, το smartphone σας ή τον υπολογιστή. Η εμπειρία που έχετε με αυτές τις συσκευές θα αλλάξει εντελώς.

Το EmoSpark είναι ένα campaign στο Indiegogo που έφτασε το 130% και σε λίγο καιρό θα βγεί στην αγορά.Για να δούμε άλλες εταιρίες θα κάνουν κάτι ανάλογο…;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.