Φέτος στην διεθνή έκθεση CES 2019 έχουμε πάλι πολλές ανακοινώσεις και κορυφαίες τεχνολογίες. Τα τελευταία χρόνια το RGB το βλέπουμε σε μνήμες, ποντικοπληκτρολόγιο, PC case και πολλά άλλα. Η Corsair θα αναβαθμίσει την εμπειρία με νέα τεχνολογία.

Μέχρι τώρα όλοι οι τύπου rgb led κατασκευάζονταν με την ίδια τεχνολογία. Επίσης τα RGB led strip είχαν συνήθως ws2812 και ws2813 leds.

Η κατανάλωση ρεύματος και η φωτεινότητα θα αλλάξει τα δεδομένα με το Capellix.

Το Capellix είναι έως 60% πιο φωτεινό, 60% πιο αποδοτικό και απαιτεί έως 40% λιγότερη ενέργεια. Η εξοικονόμηση χώρου είναι τεράστια: οι σημερινοί οδηγοί καταλαμβάνoyn ο καθέναw ένα χώρο περίπου 2,8 χιλιοστά , ενώ το υλικό Capellix φτάνει τα 0,2 χιλιοστά!

Το πρώτο προϊόν της Corsair με Capellix LEDs είναι ένα νέο Memory Stick, το Platinum RGB, το οποίο λέει η εταιρεία έχει τροποποιηθεί εξαιτίας της πρόσθετης ισχύος που επιτρέπεται από τα LED που καταναλώνουν σχεδόν τίποτα.

Η Corsair θα τρέχει αυτά τα νέα ram sticks σε ταχύτητες μέχρι 4.800MHz και θα διαθέτει 12 μεμονωμένα διευθυνσιοδοτούμενα RGB LED ανά μονάδα. Εάν, όπως ελπίζει η εταιρεία, αγοράζετε Corsair fans ή άλλο φωτισμό, θα είστε σε θέση να συγχρονίσετε τον εσωτερικό φωτισμό της θήκης σας με ακόμα πιο λεπτομερή έλεγχο.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.