Αναβαθμίστε ολόκληρο το σπίτι σας με το Σύστημα ήχου HQ CLIGGO MusicBox All-in-One. Συνδυάζοντας κρυστάλλινο ήχο με εξαιρετικά έξυπνα χαρακτηριστικά, αυτό το έξυπνο σύστημα τα κάνει όλα.

Το MusicBox, στον πυρήνα του, προσφέρει υψηλής ποιότητας ήχο και υποστηρίζει ακόμα και Spotify, το Google Play, το Apple Music και πολλά άλλα. Παίρνετε επίσης δωρεάν streaming μουσικής και μουσικά αρχεία για όλη σας τη ζωή. Τα ενσωματωμένα ηχεία αφορούν το μεγάλο ήχο χωρίς να υποβαθμίζουν την ποιότητα.

Το MusicBox σας επιτρέπει επίσης να συνδέσετε οποιοδήποτε σύστημα hi-fi με επιλογές Bluetooth, Chromecast και Wi-Fi. Εκτός από αυτό, το MusicBox είναι και ψηφιακό πλαίσιο εικόνων, ώστε να μπορείτε να προβάλετε ακριβώς αυτό που θέλετε. Μπορείτε ακόμη να το χρησιμοποιήσετε ως φωτογραφικό “περίπτερο” (kiosk mode) χάρη στην ενσωματωμένη κάμερα. Λειτουργώντας σε Android, το MusicBox λειτουργεί επίσης ως κεντρικός έξυπνος κόμβος για να απλοποιήσει τον αυτοματισμό του σπιτιού σας. Είναι εξαιρετικά φορητός και μπορείτε να επιλέξετε να το τοποθετήσετε στον τοίχο σας, να το κρατήσετε όρθιο στον πάγκο σας ή να το τοποθετήσετε οπουδήποτε είναι βολικό.

Είναι ένα Kickstarter campaign το οποίο μπορείτε να αποκτήσετε απο $331.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.